Våra hästar

Armani

Född 2008
Lusitano/Frieser/Arab
Imp. Belgien

Armani är en allroundhäst av rang och fantastisk på alla sätt och vis. Vi har tävlat sportkörning sedan 2016 och har nu kvalat svårklass och kört ett godkänt SM-kval. Eftersom det inte är så många tävlingar i sportkörning här uppe i Norr så har vi även tävlat lite riden dressyr samt Working Equitation till och med LA med segrar och placeringar. 

Conchita Wurst M&M

Född 2014
e. Last Man's Hope - Concorde
Sv. Halvblod
D-ponny

Conchita flyttade hit våren -17 och betäcktes med Cristallo ll. Hennes föl, som döptes till Cointreau, såldes senare till Lotta Kangas i Sangis. Conchita är en mycket speciell häst på många sätt och vis och ligger hela denna familj mycket varmt om hjärtat. Hon är just nu mätad till D-ponny och ska förhoppningsvis ut tävlingsbanorna inom kort. Hon håller också på att köras in och förhoppningarna är att hon även ska tävla sportkörning i framtiden.

Drumbore Girl

Född 2010
Okänd härstamning
Imp. Irland
C-ponny

"Gullan" som hon kallas är en väldigt känslig individ som har det lite jobbigt vid uppsittning och blir lätt spänd vid ridning. Hon har tidigare tävlat upp tom LA och flyttade hit i augusti -19. Hon kom direkt från betet och var inte igång så vi valde att börja väldigt försiktigt då hon har en hel del i sitt bagage. Men trots att hon är spänd och ängslig så är hon ändå modig och vill gärna vara tillags. Jag är väldigt glad att hon hamnade här trots att vi skulle köpa allt annat än en till ponny ;-)

Kallistalodge Rufus

Född 2005
e. Parvadean Diplomat - Thorneyside Flyer
Welsh Cob
Imp. England
C-ponny

Rufus är en ponny med massor av energi och kapacitet! Vi föll pladask för honom då han påminner mycket om Josefins förra ponny Olle. Han flyttade hit sommaren -19 och har hunnit tävla upp till och med LB med Josefin under hösten. Men han vill ha koll på ALLT! Och att somna till och ofrivilligt tappa kontrollen är nog bland det värsta som kan hända enligt honom själv ;-)

Passion de Beauty

Född 2009
e. Pessoa VDL - Indoctro
Sv. Halvblod

Efter B-ponny blev det ett jätte hopp till storhäst för Josefin ;-) Då behövs det en häst med lite rutin och "Pysan" har tidigare tävlat upp till 135 cm hoppning. Vi köpte Pysan hösten -18 och tanken var då att lämna ponnytiden när Josefin föll för ålderstrecket på B-ponny. Men ni ser ju ovan hur bra det gick ;-) Så nu har vi i allafall både C-ponny och storhäst. Pysan är blotta 160 cm i mankhöjd men har personlighet för en jättehäst! Pysan passar Josefin som handen i handsken och är en riktigt fin häst att få fortsätta utvecklas med, vilket var tanken!

Kung Konrad

Född 1994
Okänd Härstamning
B-ponny

Kung Konrad flyttade till oss hösten 2014 och är en mycket rutinerad herre! Han har deltagit på flertalet SM i hoppning och även tävlat dressyr upp till LA. Över Kung Konrad vilar det aldrig några bekymmer! Det mesta går att lösa med fart och går inte det så är det bara att prova med ännu mer fart ;-) En ponny som Konrad får man bara en gång i livet. Han lever nu pensionärslivet hos våran granne och får fortsätta leva som den prins han är.

Tidigare hästar

Munsboro Generator

Född 2006
Okänd Härstamning
Imp. Irland
B-ponny

"Olle" är en saga i sig! Så mycket roligt han och Josefin hann uppleva under deras 3 år tillsammans innan ryttarens längd och ålder satte stopp. DM-seger, distriktschampionat, Inomhus SM, utomhus SM och mängder av fantastiska minnen även till vardags. Oavsett om det var dressyr, terränghoppning, badning, WE så är han en helt fantastisk kompis som alltid ställde upp. Olle såldes sommaren -19 till Lily Lindkvist i Lycksele och vi önskar dem all lycka till och hoppas och tror att dom ska få minst lika många fantastiska år som vi fick med Olle. 

Cointreau

Född 2018
e. Cristallo ll - Last Man's Hope
Sv Halvblod

Conchita fick ett underbart litet hingsföl. En mycket personlig liten krabat som visste vad han ville redan från dag 1. Men otroligt snäll, orädd och social och med ett fantastiskt utseende/uppsyn. Såldes som 1 åring till Lotta Kangas i Sangis och det ska bli så roligt att följa dem även om det tog emot rejält att måsta sälja honom.